eastmodels.sk
eastmodels.sk

E-Day 2024, Milovice (CZ)

28.09.2024
#

Nasledujúca udalosť

E-Day 2024, Milovice (CZ)

28.09.2024

EastModels Challenge – kedy sa modelári dočkajú pokračovania?

Pridaný 11.09.2024 | autor Ján Moravčík

Najzákladnejšia otázka, ktorú sme si všetci kládli už počas prvého ročníka EastModels Challenge (ďalej len EMC) bola budúcnosť tohto podujatia. Do úvahy sme brali úplne všetko. Prípravné a grafické práce, sponzorov, budúcu koncepciu, ale aj spoluprácu s mestom Liptovský Hrádok. Po súťaži, keď opadli emócie a únava a naše energetické hladiny sa zastabilizovali padlo definitívne rozhodnutie. Najbližší ročník EMC sa uskutoční v roku 2026, a to na rovnakom mieste a v termíne 8.-9. augusta.

Dôvod, prečo ideme do dvojročného intervalu je veľmi prostý. Chceme všetko dôkladne nachystať a z dôvodu enormnej fyzickej náročnosti si nevieme v tejto zostave predstaviť toto absolvovať každý rok. Budeme tak mať dostatok času, aby sme si premysleli program najbližšieho ročníka a do celého projektu vstupovali s plným nadšením a energiou. Všetkých našich fanúšikov chceme ubezpečiť, že chuť organizovať toto prekrásne podujatie máme a keďže chceme, aby mala súťaž stúpajúcu úroveň, budeme sa snažiť eliminovať všetky nedostatky z prvého ročníka.

Druhým dôvodom je, že máme opäť v pláne organizáciu 24 hodinového maratónu, ktorý sa v minulosti organizoval pod názvom Bulldog 24 hodinový maratón vo Vavrišove. Aj táto akcia prejde transformáciou a ponesie názov našej súťaže, čiže EastModels Challenge 24 hodinový maratón. Sme nesmierne radi, že sa nám s majiteľom Chaty Alpine podarilo nájsť vhodný termín a budeme môcť toto mimoriadne atraktívne podujatie opäť organizovať. Aj tu už poznáme termín a bude to 19.-21. septembra 2025.

Na všetkých vás sa veľmi tešíme!

návrat hore