eastmodels.sk
eastmodels.sk

Sofia Scale Model Show 2024, Sofia (BUL)

12.10.2024
#

Nasledujúca udalosť

Sofia Scale Model Show 2024, Sofia (BUL)

12.10.2024

Čo navštíviť na Liptove počas súťaže EastModels Challenge 2024?

Pridaný 06.07.2024 | autor Ján Moravčík

6. júl 2024 ... Ján Moravčík ... môj pôvodný zámer bol, že väčšinu atrakcií, ktoré na Liptove máme, spracujem do samostatného článku. Prvého stretnutia s vedením mesta Liptovský Hrádok, sa zúčastnila aj pani Mgr. art. Zuzana Kováčová vedúca odboru kultúry. Keď som jej predstavil našu víziu, a to, že chceme, aby modelári, ktorí prídu na súťaž EMC neboli len na tomto podujatí, ale zažili atrakcie, ktoré Liptov ponúka, ihneď jej napadla spolupráca s OO CR (oblastná organizácia cestovného ruchu) Region Liptov. Podarilo sa.

Keď som si pozrel ich stránky prvýkrát, hneď som vedel, že nemusím žiadny článok písať, pretože na ich webe nájdete všetko, čo potrebujete o Liptove vedieť. Okrem základných informácií, máte možnosť si pozrieť atrakcie pre deti, ak ste cyklista, môžete si pozrieť cyklotrasy, dostanete odporúčania na historické, turistické a kultúrne významné miesta a nechýbajú tiež tipy na dobré jedlo.

Novinkou je plánovač dovolenky, ktorá naplánuje všetko za vás. Stránka sa dá preložiť do anglického a poľského jazyka.

OO CR tiež ponúka Liptov Region Card a po jej zakúpení (stojí len 5 Eur) získavate obrovské množstvo zliav. Takže ja už len doplním pár slov. Verím, že okrem našej súťaže sa budete na Liptove cítiť dobre a užijete si ho, a tak ako je v logu OO CR napísané: Liptov – treba zažiť.

Súvisiace články

EastModels Challenge 2024 - gallery of DIORAMA

Pridané 14.08.2024NovinkyPodujatiafoto

EastModels Challenge 2024 - gallery of AFV

Pridané 13.08.2024NovinkyPodujatiafoto

návrat hore