eastmodels.sk
eastmodels.sk

E-Day 2024, Milovice (CZ)

28.09.2024
#

Nasledujúca udalosť

E-Day 2024, Milovice (CZ)

28.09.2024

Ciupaga 2025 - pozvánka na tradičné podujatie do Noweho Targu!

Pridaný 17.09.2024 | autor Ján Moravčík

Webové stránky súťaže

 Vitajte!!!

Ako každý rok sa naša súťaž, 6. ročník PFM Ciupaga, uskutoční koncom mája. Dnes pozývame modelárov na účasť na festivale. Miesto zostáva nezmenené, t.j. telocvičňa na Základnej škole č. 11 v Nowom Targu. Tentoraz v novej verzii s novým jasným svetlom, jasnými stenami a ako vždy veľkým oknom orientovaným na juh určite zlepšia komfort pri prezeraní modelov.

Tak ako tento rok, špeciálna kategória bude „Nojpiykniyjsy Polowac“, pomenovaná po kpt.pil.T.Schiele.

Nebudú chýbať ani workshopy pod vedením nášho kamaráta z Českej republiky Mareka Zindulku z Model Klubu Šumperk z.s., viac informácií už čoskoro.

Sledujte náš facebookový profil a našu webovú stránku www.gmnt.eu.

 Witamy!!!

Jak co roku końcem maja odbędzie się nasz konkurs czyli VI PFM Ciupaga. Już dzisiaj zapraszamy modelarzy do udziału w festiwalu. Miejsce pozostaje bez zmian czyli sala gimnastyczna w Szkole Podstawowej nr 11 w Nowym Targu. Tym razem w nowej odsłonie z nowym jasnym światłem, jasnymi ścianami i jak zawsze duuuużym oknem na południe na pewno poprawią komfort oglądania modeli.

Tak jak i w tym roku Kategorią Specjalna będzie "Nojpiykniyjsy Polowac", im.kpt.pil.T.Schiele.

Będą również workshopy, które poprowadzi nasz przyjaciel z Czech Marek Zindulka z Model Klub Šumperk z.s, więcej informacji wkrótce.

Obserwujcie nasz profil na FB oraz naszą stronę www.gmnt.eu.


návrat hore