eastmodels.sk
eastmodels.sk

MČR - dospelí 2024, Praha 9, Hotel Olympik (CZ)

14.09.2024
#

Nasledujúca udalosť

MČR - dospelí 2024, Praha 9, Hotel Olympik (CZ)

14.09.2024

Kordíky 2024 "Summer edition" - sledujte živý vstup o 20:00!

Pridaný 20.07.2024 | autor Hanz Merhaut, Ján Moravčík

20. júl 2024 ... 19:30 ... Ján Moravčík ... po zverejnení tohto článku dnes ráno sa mi ozval Míla Chladil, ktorý mi v správe poslal pozvánku na živý vstup z Kordíkov, ktorý bude dnes o 20:00. Kto má záujem vidieť atmosféru tohto podujatia, stačí o ôsmej kliknúť na video nižšie. Užite si to spolu so mnou!

20. júl 2024 ... 9:00 ... Ján Moravčík ... leto, v modelárstve „uhorková“ sezóna, moc sa toho nedeje, ale predsa sa medzi nami nájdu nadšenci, ktorí sa modelárstvu venujú aj v teplých sparných dňoch. Je už tradíciou, že na Kordíkoch Paľo Hanzel pre modelárov organizuje modelársky patlák. Zúčastňujú sa ho naši priatelia a medzi nimi aj ambasádor EastModels v Českej republike Hanz Merhaut.


Posledný týždeň bol pre mňa dosť náročný. S 24 deťmi som absolvova prímestský tábor a bolo to pomerne vyčerpávajúce. Dnes už mám voľno, som dobre vyspatý a postupne sa vraciam do pracovného redaktorského režimu. Večer som dostal upozornenie z YouTubového kanálu Plastic modeling Miloslava Chladla, ktorý prišiel atmosféru patláku na Kordíkoch zachytiť prostredníctvom videa. Záznam z tohto vstupu si môžete pozrieť nižšie.

Pred pár minútami som sa telefonicky skontaktoval s Hanzom a informoval ma o tom, že ďalší vstup je naplánovaný na dnešný večer. Upozornenie rozpošleme do našej facebookovej skupiny tesne pred jeho začiatkom. Zatiaľ si prostredníctvom fotografií vychutnajte atmosféru tohto parádneho modelárskeho víkendu. Lepeniu zdar!

Viac fotografií nájdete v príspevku Hanza Merhauta nižšie:

návrat hore