eastmodels.sk
eastmodels.sk

EastModels Challenge 2024, Liptovský Hrádok (SK)

10.08.2024
#

Nasledujúca udalosť

EastModels Challenge 2024, Liptovský Hrádok (SK)

10.08.2024

EastModels Challenge 2024 - opäť s podporou Milana Smika!

Pridaný 26.06.2024 | autor Ján Moravčík

Milana Smika špeciálne predstavovať nemusím. Tí, ktorí sledujú tieto stránky a vývoj modelárskej súťaže Bulldog fest (najmä jej posledný ročník) a prípravy prvého ročníka súťaže EastModels Challenge 2024 vedia, že Milan je pre mňa veľmi dôležitý človek, pretože má výrazný vplyv na tom, že sa opäť do organizovania súťaže vôbec púšťame. Milan totiž veľmi štedro finančne podporuje organizáciu modelárskych akcií v Liptovskom Hrádku a otvorene poviem, že bez tohto vkladu by sme súťaž zorganizovať nemohli.

Okrem toho, že Milan je nadšenec modelárstva, je srdcom kulturista a umelec. Jeho celoživotnou vášňou od detstva je maľovanie. Veľký podiel na tom mal jeho starý otec, u ktorého trávil letné a zimné prázdniny, sledoval ho pri práci a sám maľoval. Milan sa špecializuje najmä na realistické kreslenie farebnými  pastelkami polychromos, ktoré si vyžadujú veľký dôraz na detail, maľovanie olejom na plátno rôznych formátov, ale kreslí aj ceruzou a grafitom.

Zaujímavosťou je, že jeho obrazy majú na stene zavesené také známe osobnosti ako je Attila Végh a Michal Križánek, aktuálne obrovská hviezda svetovej kulturistiky.

Milan bude v priestoroch súťaže počas soboty prítomný a odprezentuje svoju umeleckú činnosť. Verím, že to bude sviežim spestrením tohto podujatia.

A za mňa a celý organizátorský tím EMC 2024, Milan ĎAKUJEME!

Súvisiace články

EastModels Challenge 2024 - aktuálne informácie

Pridané 18.06.2024NovinkyPodujatia

návrat hore